torsdag 29. oktober 2009

The ICY-meeting today

Unfortunatly the guy from LO had to cancel his visit due to sickness in his family. But! Erik Magnus Bruvik from PALKOM (The Palestine committee) is coming to our meeting today to talk (in Norwegian) about how the Palestine committee is working with boycott of Israel.

Mari is also going to talk about her trip to Jericho! =)

Welcome to ICY at Ynglingen @ 19.00!

4 kommentarer:

  1. Hei! Camilla her fra Årstad tensing. Jeg lurte på en ting, den presentasjonen fra Palestinakveld som Bashir og de andre holdt, er det dere som har laget den, eller er det noen av dem? Jeg holder på med et prosjekt om Gaza på skolen, og hadde vært supert om jeg kunne få tak i noe av det som ble snakket om den kvelden, det var veldig lærerikt.

    Klem

    SvarSlett
  2. Hei Camilla!
    Om eg husker riktig, så var det Bashir som stod for den presentasjonen, men om du sender en e-post til e-postadressa vår bergenicy@gmail.com med samme forespørsel, så kan vi enten hjelpe deg med bashir sin e-postadresse, eller vi kan gi deg informasjonen du trenger.

    I tillegg kan jeg jo nevne at torsdag som kommer skal vi ha om menneskerettighetene på ICY. Amnesty kommer og skal undervise oss. Kjekt om du kommer også. Ta gjerne med deg en venn eller to. Det kommer nok et innlegg om møtet her på bloggen også.

    magnhild

    SvarSlett
  3. Hei Camilla! Jeg har endelig fått tak i Bashir.. Han sa at han sletta presentatsjonen fra dataen sin før de reiste (for ikke å få problemer).. dessverre..

    SvarSlett
  4. Issa sier han har noen presentasjoner som han kan sende over. Men jeg veit ikke om det fortsatt er aktuelt? Eller hvordan jeg kommer i kontakt med deg?

    Du kan kontakte meg på agnete.hessevik@gmail.com, eller rett og slett bli venner med Issa på facebook!

    SvarSlett