mandag 13. juli 2009

Reise og Nasaret

Fra Beit Sahour dro vi til Nasaret, via Jerusalem og Afula. Vi tok expressbussen fra Jerusalem til Afula, og vi fikk igjen oppleve den håpløse køkulturen her i Det Hellige Land.

Fra Afula to vi taxi med to håpløse sjåfører. Det var ikke kjøringa det var noe galt med hos disse to taxisjåførene, men det at de ikke klarte å finne fram til hostellet vårt i Nasaret. Selv med en ekstremt detaljert hefte fra hostellet, med GPS-koordinater og veibeskrivelse fra alle kanter! Han ene sjåføren ble også sint fordi VI ikke visste hvor der var(!!!). Da vi til slutt kom fram så krevde de mer i penger! da var det like før noen av oss holdt på å klikke i vinkel. Er som om doktoren skulle tatt mer betalt hvis han ikke visste hva som var galt.

I Nasaret var det første vi fikk se de smale gatene i gamlebyen, deretter det utrolig koselige hostellet vi bodde på, med denne sjarmerende inngangen.

Det ble ikke veldig mye tid i Nasaret ettersom reisinga tok sin tid, og vi skulle til flyplassen neste dag. Men vi rakk å se oss litt rundt, og vi fikk med oss severdigheten Church of Annunciation, som skal være det stedet hvor englen Gabriel kom til jomfru Maria.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar